Behandlingar/ rådgivning


Det finns bara ett skäl att åka hit.  Ditt eget.


Healing-session:  350 Sek/ 30 min
Kom och prova healing. 💜🙌💜
Jag jobbar med en kombination av Reiki och andlig healing. 
En helande behandling som innebär avslappning och stressreducering och i bästa fall läkning av krämpor av olika natur. Som healingterapeut är jag endast ett redskap för energin, mottagligheten varierar hos olika människor. Oavsett tro eller icke tro, eller önskan om ett visst läkande resultat kan inget garanteras, kanske beror det på Karma dvs dina egna livsval från tidigare, eller en varierande grad av blockeringar, som kan göra det svårt att avgöra hur många gånger av healing du behöver eller om du kan få den läkning som efterfrågas. Dock händer det att mirakel eller lindring sker. Vanligast ligger klienten på en brits och jag använder mig av mina händer sk handpåläggning om klienten så önskar går det också bra att sitta på en stol.

Samtal/meditation: 550 SEK/ 60 min

Individuell intuitiv rådgivning-samtal, med meditation om så önskas. För dig som behöver någon att prata med, kanske befinner du dig i en livskris, eller har precis kommit ur en, kanske behöver du bearbeta sorg, stress eller annat. 

Då jag sedan många år tillbaka jobbat med människor där fler och fler är påverkade av inre stress, många med obalanser i sköldkörteln, en del långtidssjukskrivna pga av utmattning och dylikt, erbjuder jag även enskilda samtal och lär ut meditation som avslappning och stresshantering. 


Andlig, personlig rådgivning; session/behandling: 800 SEK/ 75 minuter


Eftersom jag använder min intuition och andliga mediala förmåga, arbetar jag intuitivt och individuellt med de redskap och kunskaper jag förvärvat. Ingen session är den andra lik.
Samtal, reflexologi, örtmedicin, reikihealing, chakrabalansering, meditation, regression, aura soma (färghealing), tarot m.m kan komma att ingå.


   

Skogsbad - Guidad skogspromenad med meditation: Det finns inget så läkande som att vistas i skog och natur. För många år sedan gick jag en kurs i Alnarp som handlade om grön rehabilitering då var tankarna relativt nya, idag dyker det upp titt som tätt forskningsartiklar om hur skog, natur och trädgård är otroligt välgörande för vår hälsa och vårt välbefinnande. Jag erbjuder guidad vandring med meditation och mindfullness i skogarna runt Hässle 
1 person 750 kr
2 personer 375 kr / person 
3 personer 250 kr / person 
4 personer eller fler  200 kr / person

Klicka gärna på nedanstående länk för att få lite inspiration.

How forest heal people


Reflexologi/ Zonterapi   
Reflexologi/zonterapi går ut på att behandla olika störningar genom att trycka på punkter oftast på fötterna, öronen eller händerna, relaterade till speciella organ, funktioner och delar av kroppen. Tryck på dessa punkter stimulerar flödet av energi genom kroppen, förbättrar nervfunktionerna och blodförsörjningen, lättar spänningar och stimulerar kroppens organ att fungera rätt och sätter igång en naturlig självläkningsprocess. Kan användas för att behandla en mängd olika obalanser och sjukdomstillstånd. Antalet behandlingar kan variera, från person till person och beroende på komplexiteten dvs vad som är problemet eller ligger bakom problemen. "Husrening"/medial avkänning

Jag blir kontaktad om man upplever att man inte är "ensam" hemma, kanske känner man sig iakttagen, har vaga känslor av obehag, eller hör konstiga ljud, ibland kan saker försvinna eller flytta på sig. Ibland vet man inte vad det är, men att något känns konstigt eller fel. Det kan givetvis finnas ett flertal orsaker till det som upplevs och känns. Ibland är det endast någon kär vän eller släkting från andra sidan som är på besök, men det kan också vara en ande som fastnat och behöver hjälp att komma vidare. En plats kan också ha negativa energier efter något som hänt där tidigare. Eller energiminnen från tidigare ägare.
Om du känner igen något i ovanstående beskrivning kan det behövas en medial avkänning av hemmet eller platsen. Jag kan dock inte lämna några garantier på att allt blir bra efter en rening. Eftersom det beror på vad det är för energier eller fenomen jag stöter på. Är det något som funnits på platsen väldigt länge kanske det inte går att ta bort, det kan också behövas återkommande besök vid svårare problem. Men för det mesta räcker det med ett besök. 
Mitt arbete underlättas av att få så lite information/detaljer som möjligt innan besöket, eftersom det är lättare för mig att göra en avkänning då jag inte vet för mycket i förväg. 

Pris: 600 kr/ timme det brukar vanligtvis ta mellan 1,5-2 timmar 
Milersättning 25 kr/mil tillkommer.

Vid lång körtid (över 6 mil) tillkommer en kostnad på 100 kr/tim


  Välkomna 
   att ringa mig för tidsbokning.                    

   Magdalena Vidal 0706-85 70 61

   För frågor skriv till:

   info@stuffandmind.se
  Mottagningsrum/kursrum finns på andra våningen i vårt gamla
  småländska hus, i huset finns också vår katt Smulan.        


Stuff and Mind innehar F-skattesedel. Vårt organisationsnummer: 969771-7560