onsdag 6 mars 2019

Mars v 10

Hej alla Stuff and Mind-vĂ€nner!💚
SÄ hÀr ser vÄr vardag ut första veckan i mars 2019.
Röjer pĂ„ tomten och  har eldat grenar hela helgen. Meditationskurs tisdag kvĂ€ll.
Vi men mest Per-Arne drar ut rostiga spik och skrapar bort gammal fÀrg i det gamla fd stallet i ladan.
Idag har vi lagat en gammal logdörr pÄ torpet som lossnat och trillat ur sina hÀngslen. Tittat pÄ en stor gran tillsammans med grannen som ska fÀllas.
Varit ute med grensaxen en stund pÄ tomten och klippt bort grenar runt den gamla ruinen (husgrunden). Ska fortsÀtta i morgon. Suttit i flera timmar och jobbat med vÄr blogg, eftersom tictail dÀr vi har vÄr hemsida ska lÀgga ner, och den inte har funkat pÄ lÀnge, sÄ mÄste vi ha en bra uppdaterad blogg. Den hÀr bloggen kan man nu nÄ via en knapp pÄ vÄr facebooksida, suverÀnt bra!
Förra veckan jobbade jag med att fĂ„ i ordning mitt kursrum pĂ„ ovanvĂ„ningen, dĂ€r det för mĂ„nga Ă„r sedan varit skolsal, det blir sĂ„ himla fint, feminint tja vadĂ„ dĂ„ sĂ€ger jag, det Ă€r ju jag som ska hĂ„lla kurser dĂ€r, och jag vet att det Ă€r mest kvinnor som kommer sĂ„ det blir jĂ€ttebra. Möblerna Ă€r nu mĂ„lade och pĂ„ plats. Lyckades förresten hĂ€nga upp ett par vita, jĂ€ttefina, handvĂ€vda gardiner i vardagsrummet, trots mannens protester. Det blev sĂ„ ombonat och mysigt. Och vad fĂ„r jag dĂ„ höra - det bor nog en liten tant i dig i alla fall 😂. I morgon ska jag sĂ€tta mig ner och försöka fĂ„ ihop en kursplanering för vĂ„ren och sommaren. Ha det sĂ„ gott...Ă„terkommer 💚