Evenemang/kurser Hästön

Tjejdagar och kvällar "evenemang"på torpet Hästön heter platsen där vårt ensligt belägna torp en gång byggdes någon gång under 1700-talet, torpet ligger endast 4 km från Kosta men helt utan grannar och upplevelsen av vildmark är stor då Kronobergs största naturreservat finns beläget här, numera med trevliga vandringsslingor, myrmarker och små sjöar.
Vi har hyrt ut det till människor från hela världen under fem års tid och alla slås av en helande tystnad, av energier lite utöver det vanliga. Tystnad blandat med naturljud, asplöven som susar, fåglar som kvittrar, den lugnande eteriska doften från tall och gran. På denna magiska plats kan man uppleva sig själv och i detta lugn kan verkligheten och världen komma närmare om du tillåter dig att stanna upp och bara vara.

Vi erbjuder förutom att närvara på denna fantastiska plats även olika kurser/evenemang vars syfte är att hela, att minska stress, att uppleva glädje och kreativitet, att smaka på livet när det är som bäst. Att få nya kunskaper att ta med sig hem, att ta med sig i livet.

Vi önskar hjälpa dig som upplever stress i din vardag, få dig att hitta redskap som kan vara till din hjälp och hitta tillbaka till dig själv. 

Givetvis stänger vi inte ute dig som är man att deltaga, men vi ser att kvinnor just nu har ett extra stort behov av stöd och hjälp i vår stressade värld.  

Evenemang 1ca 2,5 timme pris 350 kr
Skogsbad (att långsamt och med uppmärksamhet låta dofter, ljud och känselintryck lugna ner kropp och hjärna.)
* Mindfulness  *tecermoni

Evenemang 2ca 2,5 timme Pris 395 kr
 * Meditation *Chakrabalansering *Healing

Evenemang 3: ca 2,5 timme Pris: 395 kr
 * Zonterapi för husbehov 

Evenemang 4: ca 2,5 timme Pris 395 kr
 I andlighetens tecken med samtal om 
* regression/tidigare liv m.m

Evenemang 5: dagtid 2,5 timme under maj- september Pris 395 kr
Örtmagi 

Evenemang 6: dagkurs 6 timmar kl 10-17.00 Pris 750 kr 
zonterapi för husbehov

Evenemang 7: dagkurs 6 timmar kl 10-17.00 Pris 750 kr
Chakrasystemet

Evenemang 8: dagkurs 6 timmar kl 10-17.00 Pris 750 kr
Mandalamålning 
upplev mindfulness med hjälp av mandalamålning.

Evenemang 9: dagkurs 6 timmar kl 10-17.00 Pris 750 kr
Livets sju andliga lagar. 

De flesta evenemang på Hästön arrangeras vid minst 4 max 6 personer förutom skogsbad då upp till 12 personer kan deltaga. Men är ni färre än fyra och inte hittar någon som vill följa med, hör av er så kanske det finns någon som lämnat in önskemål och står på min deltagarlista.I dagkurserna ingår enkel fika, En timmes lunchpaus då du äter din medhavda lunch, kyl och frys, spis & microugn finns att låna. Alternativt åker man in till Kosta och äter på brukscaféet eller restaurang som finns på outleten.

Ett 2,5 timmes evenemang kan bokas tillsammans med övernattning på torpet och kostar då 695 kr/person, en heldagskurs inklusive övernattning kostar 1050 kr/ person, anordnas för max 4 personer. Kost ingår ej endast enkel fika under dagen (kaffe, te, frukt nötter ).

Coop matvarubutik finns i Kosta (4 km) Övernattar du och inte har lust att laga mat på kvällen fkan vi rekommendera Don Camillos Kostas fina Pizzeria . Det finns även en vacker glasbar som serverar enklare rätter, lyxrestaurang och SPA på Kosta Boda Art hotell om någon önskar lyxa till det lite extra. 

Önskar du mer information eller hjälp med att lägga upp en alldeles speciell egendesignad vistelse kontakta oss på